Verhuur uw woning

Al meer dan 500 huiseigenaren gingen u voor.

Het aanmelden en plaatsen van een woning is kosteloos.

Uw woning wordt op www.villawoningbonaire.nl via www.casacama.com aangeboden. Daarnaast wordt uw woning op ons netwerk van 50 verhuursites aangeboden, allen in ons bezit en elk met actieve promotie. Onze sites zijn Nederlands-, Engels- en Spaanstalig.

Verder promoten wij alle ingeschreven woningen ook op de grote verhuurplatforms en via meerdere Social Media kanalen. Met andere woorden: uw woning krijgt dus een groot bereik en daarmee een hogere bezetting. Wilt u een specifiek promotie voor uw woning? Neem dan contact op. Wij leveren graag maatwerk.

Villawoning huren Bonaire

Onze verhuurders over ons

Lees hier persoonlijke ervaringen van huiseigenaren over onze service:

“Ik ben tevreden over het aantal aanvragen.”

Villawoning huren Bonaire

“Goed is de uitgebreide omschrijving van de accommodatie, indeling etc.”

“Ik vind het aanbod op de site groot en gevarieerd waardoor de site waarschijnlijk ook voor verschillende doelgroepen interessant is. Dat levert veel aanvragen op.”

“Overzichtelijke website met sorteer-opties /prijsvergelijking”

“Flexibele/ persoonlijke manier van zaken doen. De grote bekendheid en de grote mate van vertrouwen die jullie genieten.”

“Geniet grote bekendheid onder de woning/ appartement zoekenden en ook veel vertrouwen, zowel in Nederland/Belgie als in Bonaire. Er word op een persoonlijke en ook heel flexibele manier omgegaan met zowel de verhuurder als de huurders, maar het blijft altijd duidelijk dat het om zaken doen gaat.”

Villawoning huren Bonaire
Villawoning huren Bonaire

“Fijn dat je anoniem blijft tot dat de klant echt wil boeken – overzichtelijke website!”

“Je advertentie blijft altijd staan. Dat is prettig.”

“Correct en vriendelijk en zakelijk ook helemaal top.”

“Goed is dat het er altijd netjes over en weer mailtjes worden gestuurd.”

“Ik vind de snelheid waarmee er gereageerd wordt goed.”

“Garantie voor de huurder, waardoor zij minder wantrouwig zijn. Geeft vetrouwen. Dat is prettig in het contact met ons als verhuurder. Verder naar ons toe ook garantie bij de inning van een voorschot, de borg en meestal ook bij de huur.”

 “Goede communicatie en samenwerking!”

Villawoning huren Bonaire

“Reserveringen worden goed begeleid evenals de annuleringen. Scheelt behoorlijk aan tijd en energie.”

“De borg kan via Casa cama kan worden geind, dat is heel fijn.”

“casa cama is zeer betrouwbaar en heeft oog en hart voor sociale noden. Ook het persoonlijk kontakt vind ik heel fijn.”

“Ik vind de website mooi en practisch, de hele procedure is goed.”

“casacama is the beste verhuursite die ik ken!”

Villawoning huren Bonaire

Ook uw woning kosteloos bij ons aanmelden?

Het kost slechts een paar minuten!

Nadat u zich heeft aangemeld krijgt u een bevestiging naar uw e-mailadres. In deze bevestiging wordt onze werkwijze gedetailleerd uitgelegd zodat u dit op uw gemak kunt nalezen.

De persoonlijke gegevens die u bij uw aanmelding invult worden nooit openbaar gemaakt. Deze zijn alleen ter verificatie en voor de huurders van uw accommodatie.

 

Onderwerpen op www.villawoningbonaire.nl

Wist je dat: Bonaire is wereldberoemd om zijn riffen, overvloedige visbestanden en het feit dat je bijna overal vanaf de kust kunt duiken. Duiken is ook een must, zeker in de buurt van Klein Bonaire. Van zeer gemakkelijke duiken tot zeer moeilijke duiken, de keuze aan duikplekken is enorm. Er zijn meer dan 80 duikplekken op Bonaire. Er zijn steile wanden, glooiende riffen, dubbele riffen en interessant puin. Er zijn niet veel grote vissen, maar er zijn veel tropische vissen, koralen en lagere dieren. Een waar paradijs!