Over ons

Casa Cama Logo

www.villawoningbonaire.nl is onderdeel van CasaCama.com – Sinds 2004 dé specialist voor betrouwbare woonruimte in Suriname, Aruba, Bonaire & Curacao.

 

Deze website biedt een overzicht van alle beschikbare villawoningen te huur. Luxe vakantiehuizen, Luxe studio’s en appartementen en Villawoningen met zwembad. De accommodaties zijn te huur vanaf 1 week. En voor zolang als je wenst te blijven.

 

 

Villawoning huren Bonaire
Villawoning huren Bonaire

Lokaal

Huur rechtstreeks van de eigenaar

De villawoningen worden verhuurd door particuliere eigenaren. Echte mensen die met veel liefde en plezier jouw verblijf tot een succes willen maken! De woningen zijn allemaal gecontroleerd en goedgekeurd. Daarom huur je met een gerust hart één van onze villahuizen. Veilig & betrouwbaar!

Villawoning huren Bonaire

Ruime keus

In totaal zijn er ruim 1.000 verschillende woningen te huur.

Op deze website zie je een selectie. Je kunt binnen deze selectie verder zoeken met jouw voorkeuren. In elk budget. De prijzen beginnen al vanaf enkele euro’s per dag! En je kunt het zo luxe maken als je wenst. Bekijk dus rustig het aanbod op deze website via: Zoek een woning

Of bekijk ALLE HUIZEN via: www.casacama.com

Villawoning huren Bonaire

Waarom bij ons huren?

Met meer dan 15 jaar ervaring weten wij precies wat belangrijk is bij het vinden van een geschikte en fijne accommodatie.

Ervaring sinds 2004

Persoonlijk contact met de eigenaren

Nette en veilige huizen

Heldere afspraken

Veilig betalen

Boeken met flexibele data!

24/7 bereikbaar

Onderwerpen op www.villawoningbonaire.nl

Wist je dat: Klein Bonaire is een relatief klein en onbewoond eiland gelegen op 6 vierkante kilometer uit de kust van Bonaire. Het ligt tegenover de hoofdstad Kralendijk (Kralendijk), zo’n 800 meter uit elkaar. Het eiland is volledig vlak, alleen bedekt met kleine struiken en verschillende cactussen. Met de opkomst van het duiktoerisme op het eiland hoopte de projectontwikkelaars op Klein Bonaire een recreatieresort te bouwen. Duikers op het eiland en enkele natuurbeschermers wisten deze situatie te vermijden, en nu is Klein Bonaire een beschermd gebied geworden.